Site logo ClearVision

Optiek Carl Kramp overgenomen door ClearVision

Maastricht, 3 juni 2024

ClearVision heeft met trots de overname aangekondigd van Optiek Carl Kramp, een iconische opticien met meer dan 100 jaar geschiedenis en een begrip in Maastricht. Deze stap markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor de geliefde winkel, die bekendstaat om zijn buitengewone service, oog voor detail, mode en finesse.

Carl en Connie Kramp hebben door de jaren heen een reputatie opgebouwd als een prachtige winkel voor bon vivants, waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Carl en Connie Kramp blijven gewoon werkzaam in de winkel en zijn samen met ClearVision vastbesloten om de heerlijke sfeer en de unieke ambiance te behouden en voort te zetten.

De collectie van Carl Kramp omvat gerenommeerde high-end merken zoals Komorebi, Kuboraum en Rigards. Daarnaast biedt de winkel ook innovatieve designs van nieuwkomers in de optiekwereld, zoals de uitgesproken brillencollectie van de beroemde Portugese architect Álvaro Siza Vieira voor het label VAVA.

De overname van Clear Vision biedt een mooie uitdaging om de naam Optiek Carl Kramp eer aan te doen. “Wij danken Carl en Connie voor het vertrouwen in ons,” aldus Tjalle Story van ClearVision. “We zullen het karakter van de winkel behouden, want dat is immers onvervangbaar. We kijken ernaar uit om voort te bouwen op de solide basis die zij hebben gelegd en om de klanten dezelfde uitzonderlijke ervaring te blijven bieden.”

Voor meer informatie over de overname of de collecties van Optiek Carl Kramp, neem contact op met ClearVision of bezoek de winkel in Maastricht.

Meer weten
Wil je meer weten over deze overname, over zo’n proces, of zoek je zelf naar een geschikte bedrijfspartner? Neem dan gerust even contact op.

Diederik van der Heijden
CEO ClearVision
LinkedIn

ClearVision omarmt ook KIJK EENS Brillen & Lenzen

Na een periode van vruchtbare onderhandelingen delen we met trots mee dat de ClearVision Group KIJK EENS brillen & lenzen

Drie nieuwe ambitieuze eigenaren voor Heunen Juweliers & Opticiens

Samen met werknemer Ralf Boosten en Maurice Knoops neemt ClearVision de drie Heunen Juweliers & Opticiens winkels in Beek en

Word ook eigenaar van jouw optiekzaak

Interesse?

Neem contact op voor een verkennend gesprek