Site logo ClearVision

Word eigenaar van jouw optiekzaak

Je werkt al in de optiek, dus je kent het klappen van de zweep. Klanten helpen, brillen inkopen, beurzen afgaan op zoek naar nieuwe collecties, wellicht stuur je al een team aan of heb je al een deel van de verantwoordelijkheid? Maar eigenaar van een optiekzaak, dat is een grote stap. Je gaat van medewerker naar eigenaar.

Samen zelfstandig ondernemen

ClearVision helpt je met deze grote stap.
Hulp bij financiering, coaching, inkoop, administratie, marketing en het vinden, motiveren, schalen én behouden van personeel.

Zo word je eigenaar

Een nieuw perspectief voor opticiens

In diverse gesprekken verkennen wij jouw zakelijke (en persoonlijke) behoeftes en mogelijkheden. Heb je al een winkel op het oog? Wil je wellicht de winkel waar je nu werkt overnemen? Wil je deze winkel zelf professionaliseren? Hoe ziet het klantenbestand van deze winkel eruit, waar zit potentie?

Jij gaat een contract aan met ClearVision. Daarbij kiezen we samen ook voor één van de drie coaches, elk met een eigen managementstijl. Alle drie zijn overigens eigenaar van een succesvolle optiekwinkel geweest en hebben dus hun sporen verdiend.

In overleg met jouw ClearVision-coach worden verbeterplannen uitgevoerd. Inkoop, administratie en declaratie geoptimaliseerd. Jij blijft altijd de baas in jouw winkel.

Consistent benaderen van bestaande klanten en het vinden van nieuwe klanten met cross mediale campagnes. In samenwerking met jouw eigen partners, of maak gebruik van het netwerk van ClearVision.

Samen met jouw coach neem je op gezette tijden de vordering, cijfers en financiën door. Deze vertalen we samen naar nieuwe stappen.

Voormalig Floormanager nu mede-eigenaren
Maurice & Ralf
Heunen opticiens

Video afspelen

Word eigenaar van jouw optiekzaak

Neem contact op voor een verkennend gesprek

Wij gebruiken cookies op onze website voor trackingstatistieken. Door op ‘Toestaan’ te klikken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Bedankt!

We nemen snel contact met je op.