Een nieuw perspectief
voor opticiens

Play Video

Inkopen, verkopen of groeien. ClearVision helpt je met deze grote stap.

Hulp bij financiering, coaching, inkoop, administratie, marketing en het vinden, motiveren, schalen én behouden van personeel.

samen zelfstandig ondernemen?

Onze aanpak

Coaching

Je krijgt een ClearVision-coach, een sparringpartner die zelf één of meer succesvolle optiekzaken heeft gerund. Hij denkt als opticien én ondernemer mee over oplossingen die jouw optiekbusiness beter maken.

Marketing

Op basis van data en met behoud van het eigen merk gaan wij nieuwe klanten vinden en bestaande klanten loyaler maken. Wij ondersteunen en ontzorgen jou bij deze marketing. Hiervoor werkt ClearVision op de achtergrond samen met Loyalty Lab en Jill Marketing.

Inkoop

Samen zoeken wij naar schaalvergrotingen en optimalisatie. Denk aan de inkoop van monturen, brillenglazen, contactlenzen en apparatuur.

Personeel

Vinden, vasthouden en uitdagen van het juiste, geschoolde en gedreven personeel is een groot deel van de succesformule. ClearVision helpt je ook daarbij.

Administratie

Samen optimaliseren wij de administratie van jouw winkel.

Samen
met het ClearVision team

Wij kiezen samen een coach die jou als ondernemer gedurende het hele traject begeleidt. Jouw coach is altijd één van de drie partners van ClearVision, elk met een eigen stijl. Ze hebben hun sporen als optiekzaak-eigenaar verdiend. Daarnaast is er operationele ondersteuning vanuit jouw Organisatie Manager.

VAN A TOT Z​

1. Verkennende gesprekken

In diverse gesprekken verkennen wij de zakelijke behoeftes en mogelijkheden. Zoek je een partner, een overnamekandidaat? Wil je de winkel zelf professionaliseren? Hoe ziet het klantenbestand eruit, waar zit potentie?

2. Vastleggen samenwerking

Jij gaat een contract aan met ClearVision. Daarbij kies je ook voor één van de drie coaches, elk met een eigen managementstijl. Alle drie zijn overigens eigenaar van een succesvolle optiekwinkel geweest.

3. Coaching en optimalisatie

In overleg met je ClearVision-coach worden verbeterplannen uitgevoerd. Inkoop, administratie en declaratie geoptimaliseerd. Je blijft zelf de winkel runnen.

4. Marketing

Consistent benaderen van klanten en vinden van nieuwe klanten met cross mediale campagnes. In samenwerking met jouw eigen partners.

5. Monitoren en bijsturen

Samen met jouw coach neem je op gezette tijden de vordering, cijfers en financiën door. Deze vertalen we samen naar nieuwe stappen.

Samen | Zelfstandig | Ondernemen

Wij gebruiken cookies op onze website voor trackingstatistieken. Door op ‘Toestaan’ te klikken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.