Site logo ClearVision

Drie nieuwe ambitieuze eigenaren voor Heunen Juweliers & Opticiens

Beek 15 januari –

Samen met werknemer Ralf Boosten en Maurice Knoops neemt ClearVision de drie Heunen Juweliers & Opticiens winkels in Beek en Geleen over van de familie Heunen. 

Afscheid biedt ruimte aan jong bloed

De familie Heunen speelde al even met het idee om de winkels te dragen. Voor Ralf en Maurice kwam de gedroomde eigen zaak binnen handbereik door het aan tafel schuiven van ClearVision. Met het meerderheidsbelang van ClearVision ontstond een prachtige oplossing voor alle partijen.

De twee jonge, ambitieuze medewerkers krijgen de mogelijkhied om als eigenaar richting te geven aan hun eigen visie. Voor de familie Heunen is dit een uitgelezen kans om hun, met zorg opgebouwde winkels te verkopen en daarbij het merk en klanten over te dragen in de wetenschap dat het ‘Heunengevoel’ in vertrouwde handen overgaat. Voor ClearVision is het een uitgelezen mogelijkheid om alle opgebouwde expertise nog eens te bewijzen in drie prachtige zaken.

Heunen blijft Heunen heten

Voor klanten zal er niet direct een grote verandering te zien zijn. Ralf en Maurice waren beiden al dagelijks aanwezig als filiaalleider in de Heunen winkels. Het team blijft ongewijzigd, de service ongekend hoog. Zij blijven meten, passen, zoeken, druppelen, advies geven en helpen. De naam verandert niet. Niet op de post, niet op de website, niet op de gevel. De verbeteringen die door deze nieuwe samenwerking doorgevoerd worden, gaan met name over inkoop, administratie, marketing (timing en professionalisering), winkelautomatisering en HR.


Meer weten

Wil je meer weten over zo’n proces, of zoek je zelf naar een geschikte bedrijfs-of overnamepartner? Neem dan gerust even contact op met:

Diederik van der Heijden
CEO ClearVision
LinkedIn

Optiek Carl Kramp overgenomen door ClearVision

ClearVision heeft met trots de overname aangekondigd van Optiek Carl Kramp, een iconische opticien met meer dan 100 jaar geschiedenis

ClearVision omarmt ook KIJK EENS Brillen & Lenzen

Na een periode van vruchtbare onderhandelingen delen we met trots mee dat de ClearVision Group KIJK EENS brillen & lenzen

Word ook eigenaar van jouw optiekzaak

Interesse?

Neem contact op voor een verkennend gesprek